OrangeHRM och HR-Portalen skriver partneravtal.

HR-Portalen Nordic i samarbete med OrangeHRM för den Nordiska marknaden.

OrangeHRM Inc., med bas i New Jersey USA, har valt HR-Portalen Nordic som samarbetspartner för den Nordiska marknaden. Orange HRM är en ledande utvecklare av mjukvara för personaladministrativa tillämpningar, baserad på öppen källkod och som tillhandahålls som så kallade molntjänster.

Sujee Saparamadu, VD på OrangeHRM, ser med tillförsikt fram emot samarbetet med HR-Portalen och att nu få en svensk representation med kunskap om nordisk kultur, lokal lagstiftning, krav på säkerhet och att mjukvaran följer svensk terminologi inom området. En viktig framgångsfaktor är också HR-Portalens tillgång till en robust och säker it-infrastruktur.

Ingvar Sjöö och Hans Wester, grundare och ägare av HR-Portalen Nordic AB, är mycket stolta över att få representera OrangeHRM på den Nordiska marknaden och ser valet av OrangeHRMs mjukvara som en grundläggande hörnsten i den arkitektur av mjukvarukomponenter som tillsammans utgör en komplett lösning för Personaladministration för mindre och medelstora företag och som tillhandahålls som molntjänster.

Pressrelease

Adress

Blendagränd 5
187 77 Täby

Kontakt

Tel: +46 (0)8 514 001 40
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dela med andra