Om oss

  • HR-Portalen är en komplett lösning för små och medelstora företags behov av en effektiv förvaltning och utveckling av företagets  Personaladministration.
  • Den hjälper företaget i den komplexa och strategiska processen i hanteringen av den viktigaste resursen – företagets personal.
  • Baserad på modulär arkitektur underlättar den en lång rad processer och med funktioner som återspeglar de viktigaste aktiviteterna i personalförvaltning.
  • Den tillhandahålls som en ”molntjänst” och med hänsyn till systemets flexibilitet är HR-Portalen en perfekt plattform för existerande processer samt för nyutveckling.
  • HR-Portalen ger personaladministration en helt ny dimension.

Vad motiverar och demotiverar en medarbetare?

Forskning som t.ex Herzbergs undersökning - Vad som motiverar och demotiverar medarbetare, så kommer brister i "Företagspolicy och Administration"  som det område som demotiverar den anställde mest.  Det som  motiverar den anställde mest är inte lön som många tror utan att få uppskattning för väl genomförda arbetsprestationer. 

HR-Portalens grundare Hans Wester har en lång erfarenhet från chefsbefattningar i olika företag och som utgör grunden till affärsidén, dvs. att kunna erbjuda mindre och medelstora företag motsvarande personaladministrativa system som det stora företaget har men till en låg kostnad.

Kontakta oss för ett möte, så  berättar vi mer!

 

Adress

Blendagränd 5
187 77 Täby

Kontakt

Tel: +46 (0)8 514 001 40
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dela med andra